MOGUĆE JE DA SMO SE ZARAZILI U NOVOM PAZARU: Članovi Lexington benda pozitivni na koronu

Nekoliko članova Lexington benda zaraženo je koronavirusom. Kako prenose mediji, pevač Bojan Vasković preležao je virus tokom vanrednog stanja, a prema rečima gitariste benda, Miloša Vuksanovića, u drugom talasu zaraženo je još nekoliko njih, kako članova benda, tako i članova tehničke podrške.

- Nismo svi zaraženi. Neki smo imali koronu. Konkretno ja sam od pre nedelju dana negativan i dobro se osećam. Sad baš krećem na neki sastanak. Nas troje-četvoro je imalo virus, momci iz benda i iz tehničke podrške, ali svi smo dobro. Vrlo je moguće da smo se zarazili u Novom Pazaru, koncert je bio na otvorenom, ali opet, videli smo se sa nekoliko prijatelja, čovek mora biti baš oprezan - rekao je Miloš Vuksanović, gitarista Lexington benda.

Članovi benda su zbog pozitivnog rezultata na virus COVID-19 bili u dvonedeljnoj kućnoj izolaciji, a niko od njih, na sreću, nije imao ozbiljne simptome.

Inače, Lexintgon bend je 17. juna održao koncert u Novom Pazaru, gradu koji je trenutno jedan od najvećih žarišta koronavirusa.

Izvor: Nova.rs
Foto: lexington_official/Instagram

Pogledajte još