ON JE OBIČAN "BEZMOZGIĆ", A IZ NJE NE IZBIJA LEPOTA: Zorica Marković oplela po Marku Janjuševiću, prokomentarisala i Enu (VIDEO)

Zorica Marković i Gagi Đogani sedeli su u dvorištu i pričali o Marku Janjuševiću i Maji Marinković, a onda im se pridružio i Marko Đedović.

- Uvek mi je bio simpatičan! Ne glumi, svoj je. Voli da popije, voli žene, ženskaroš. Ali vidi, takav bezmozgić, pa nema on 25 godina. Vidi, ja kad god sam ga videla sa Krunom, ja sam plakala kao kiša. Njihov susret na Rajskom ostvu... Što je očigledno, ona (Kruna) mu je centar sveta i imaš motivaciju da zaradiš. Treba sutra da je iškoluješ, da je pošalješ na fakultet, da je udaš. Ja znam da on sad ne sme da pogleda ženi u oči, ko bi i mogao - rekla je Zorica.

- Znam, znam. Razgovarali smo mi - složio se Gagi.

- E sad... Prekjuče su se posvađali. Mića rekao Maji da će se Janjuš pomiriti sa ženom i ova se zarozala za stolom. Dva i po sata ja pričam sa njom, kao da mi je rod najrođeniji, ali ne vredi, ona gura po svom. Ja joj kažem: "Je l' tražiš Takija (tatu) ili dečka?". Za obično parče mesa gde će da ga, da izvineš, uteraš, molim te - rekla je Zorica.

- Ona je sublesnuta ovako malo. Ja nju ne mogu preterano da krivim, kad ona mučenica za sebe kaže da nije normalna - dodao je Đedović.

- Ja njegovu ženu kad sam videla za Novu godinu, ona nije prelepa, ona je lepuškasta. Simpatična je, slatka, iz nje ne izbija lepota, ali izbija pamet. Vidi se da je inteligentna i pametna žena - rekla je Zorica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još