ODSEKLA SEBI PRST: Nataša Vukoje završila u bolnici (FOTO)

Nekadašnja košarkašica Nataša Vukoje poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram zabrinula je svoje pratioce.

Naime, trener za lični razvoj i instruktorka kundalini joge podelila je svoju fotografiju nastalu u bolničkoj sobi sa zaštitnom maskom na licu, te su fanovi u prvi mah pomislili da se Nataša zarazila koronavirusom.

Međutim, Nataša je objasnila šta se zapravo desilo, te da baš danas slavi treću godišnjicu braka sa španskim sportskim menadžerom Horheom Mendezom.

- Dragi moji, nasmejana sam, ali mi osmeh ne vidite. Boli me svaki delić tela, ali i to ne vidite. Pa ajmo od početka: svakog jutra oko 7 h spremam Luki doručak, ručak, 2 užine... Da sve bude zdravo, ukusno... I uživam u tim momentima. Juče na meniju je bila jabuka, nektarina i griz. Moja omiljena kombinacija. I kao domaćica prava, za liznem da probam, ne znam ni sama kako, ni ne pitajte me, molim vas... Otkinem gornji deo prsta. Da, dodirnem mikser, stisnem dugme, i otkinem gornji deo prsta. Da, jasno, glasno, to se desilo. Stisnem šaku, komšinicu pozovemo, probudimo, ostane sa decom... A nas dvoje, ja u žutoj haljini, novim papučama, spremna za doručak u gradu, sa tri peškira oko šaka, završih u bolnici. Prst je tu. To je najbitnuje. Vi ste mi tu, to je još bitnije. I moj muž, koji kaže da razume sada kakve su Hercegovke. Pa, da proslavimo tri godine braka na današnji dan️ - napisala je Nataša.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: vukojenatasa/Instagram

Pogledajte još