ZAKUNI SE U DETE DA NISMO IMALI ODNOS: Maja Marinković tvrdi da ju je Janjuš zvao u kabinu na partiju seksa (VIDEO)

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš žestoko su se posvađali tokom popodneva, i to u kupatilu, dok se on tuširao i go stajao ispred nje. Maja je zatim počela da govori kako ju je Janjuš zvao da imaju opet odnose, a onda je izbio haos. Maja je poručila Janjušu i da se zakune u dete, ako nije tako, a onda je došlo i do gurkanja. U sve se umešao i Lepi Mića koji je očitao Maji lekciju.

- Odgovori šta sam te? Opet praviš scene! Opet! Noramlno možemo da pričamo, ako hoćeš, a ako nećeš onda nećemo da pričamo. Majo, nemoj da mi plaćeš. Majo, ne mogu... Majo! Ti to vidi, ja sam ti rekao neke stvari. Ja niti se svađam, niti ništa - rekao je Janjuš.

- Vidiš šta mi radiš - rekla je Maja.

- Majo, nemoj da mi plačeš. Pomeri se, da se obučem. Svaki put kada je žurka, napraviš mi sr*nje. Ja imam 35 godina, dosta mi je... Boli me k*rac, ima sve da kažem. Svi su mene napadali. Ja samo želim da ti budeš normalna - rekao je Janjuš.

- Zvao si me da uđem sad u kupatilo. Nije te blam kada si me j*bao u kupatilu, zakoni se u dete da nisi! - rekla je Maja.

- Kunem se u dete da nisam! Pomeri se od mene! Pomeri se od mene! - pričao je Janjuš.

- Neću da se pomerim! Neću. Smrade jedan samo me koristiš! - rekla je Maja.

- Majo, pusti me! Lažov si najveći - rekao je Janjuš.

- Pitao me je: "Da li snima kamera da uđeš da imamo s*ks". Tu smo nekoliko puta imali odnos - rekla je Maja Mići koji je pokušavao da smiri situaciju.

- Juče si mi rekao kako Zorica puši na svaka dva minuta i ne možemo da imamo s*ks - nastavila je Maja da besni na Janjuša.

- Poslednji put smo imali odnose posle Zadrugovizije i juče mi je rekao: "Dođi da se kupamo, ne možemo da imamo odnose jer Zorica puši" i juče ode na žurku i boli ga uvo za mene - rekla je Maja Mići.

- Ne budi k*rvetina! Ne daj mu pi*ke! Ne j*bi se po wc-ima! Gde ti je stav, karakter, ponos? Otac te gleda! Svaka ti čast, izabrala si muškarca godine! To što ti radiš, rade dr*lje! Čovek ima kod kuće ženu i dete! - vikao je Mića na Maju.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Twitter/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.