REKAO SI DA ĆEŠ DA SE VRATIŠ ŽENI: Maja Marinković grcala u suzama zbog Janjuševe izjave (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš tokom poslepodneva nastavio je da se svađa sa svojom ljubavnicom Majom Marinković, a kada je ona rekla kako joj je rekao da će se vratiti ženi, Janjuš je potpuno poludeo od besa.

- Ona odlično zna kakav smo dogovor ona i ja imali, zbog čega ja prelazim preko ovoga, nije bitno kakav smo dogovor imali i jedno pet puta smo pričali o tome. Ja sam pet puta to dogovarao sa njom. 30 hiljada puta sam joj rekao istu priču i ona to ne kapira. Govoriš da te ja iskorišćavam, sram da te bude - rekao je Janjuš.

- Ti si pričao da ćeš da se vratiš ženi. Kako si surov, nikad ne znaš da spustiš loptu - govorila je Maja.

- Da li možeš da me pustiš do kraja? Šta napravih od sebe. Ja te nisam terao to da radiš, ti si potencirala sve! Ne zanima me više nijedna priča. Znaš ti odlično šta ti meni radiš kada niko ne vidi i ne čuje. Dva meseca svaki dan! Šta mi pravi ova osoba. Treba da te bude sramota. Na svu muku šta radiš i kako me blamiraš. Samo me ne diraj! Ja moram tako, jer ne mogu drugačije - rekao je Janjuš.

- Ne, nego me ne voliš. Ne voliš me - rekla je Maja.

- Namerno sve radiš. Tako uvek plačeš. Sve opet isto radiš. Mene ništa nisi poslušala. Šta ti meni sve pričaš - pričao je Janjuš.

- A šta ti meni pričaš? Jesi rekao da ćeš da se vratiš ženi? - govorila je Maja.

- Vidi, ja ću da pokušam na sve načine da se ispeglam. Kad pogledam šta ti radiš, kako me blamiraš, svaki dan me ponižavaš... Da je sreće da pokušam. Da je sreće, ali nije sreće - dodao je Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.