TO JE LJUBAV ZA CEO ŽIVOT: Marko Miljković iskreno o svojim emocijama prema Luni Đogani (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević pročitao je novo pitanje za Marka Miljkovića:

- Videli smo tvoje suze posle rastanka sa Lunom, da li misliš da neko posle svega može da ospori tvoje emocije i veruješ li da je to ljubav za ceo život?

- Verujem da je to ljubav za ceo život. Ko god je osporavao tako nešto, treba da ga bude sramota. Ako ljudi to nisu videli za godinu i nešto dana, onda dobro. Možda i ne bih pustio suzu da se nismo onako rastali - rekao je Marko.

Zatim je za stolom izbio haos oko Miljkovića koji je dobio naredno pitanje:

- Iskreno tvoje mišljenje o pokušaju Mine Vrbaški, Milice Kemez i Jelene Pešić da tebe ukanale, a Mensura Ajdarpašića uzdignu?

- Ne bavim se toliko duboko, ali dan pre nego što se to desilo, ja sam pecnuo Jelenu da vidim šta bi se desilo. Rekao sam da nije dobra kako se predstavlja i mislim da je zbog toga ona ustala i rekla tu glupost. Kad se ta tema potegla, Mensur je skočio kao malo dete - pričao je Marko.

- Ja sam postavio najobičnije pitanje na igri istine, ta tema ne ide od mene. Sve da ja nisam postavio to pitanje, onda bi se ta tema sigurno pokrenula, tako da nemojte da Mensura krivite. Da li je on sam sebi skočio u stomak ili mu je neko drugi, Mensura ne zanima. Niti ja kujem planove protiv bilo koga, niti me to interesuje. Nije tačno da me je Mina izmanipulisala, ona se nikada nije mešala gde joj nije mesto, dok nije bio napad na mene - rekao je Mensur.

- Kada smo Marko i ja pričali, pokušala sam da mu objasnim, da to nije tema koju sam ja prvi put iznela, već je to... - govorila je Jelena.

- Ja čisto da vam kažem, ja to znam da si ti znala dok smo se družili, a ti mi to nisi rekla, nego iznosiš ovde za stolom. Zorica je meni rekla da zna neka detalje, krivo mi je što je izašla sinoć - prekinuo je Marko Jelenu.

- To nije nešto novo... Kako Zorica može da zna? To je meni Milica rekla - rekla je Jelena.

- Ja ne mogu da slušam ovo sad. Jelena pokušava da se vešto izvuče iz ove teme. Radi se o mojoj drugarici. Tema je pričana o nekom drugom, sad se praviš fina i pokušavaš opet da spinuješ priču. Jesam ja rekla da je Marko tukao nekog? - rekla je Milica Kemez.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još