BOLI TE SLOBA! LUNI U KUĆU NEĆU UĆI DOK JE SA TOBOM: Anabela Atijas i Marko Miljković žestoko zaratili (VIDEO)

Nakon što su gleadoci potučili Gagiju Đoganiju da se ne pravi mutav i blesav, već da treba da se zahvali Anabeli što je gajila i izdržavala njihovu decu, nastavio se haos između Anabele i Marka Miljkovića. U sve su umešani bili i Sloba Radanović, kom se Anabela u utorak izvinila, ali i Luna Đogani.

- Ja sam se njoj izvinio, mislim da nema smisla da joj bilo šta kažem, jer ona misli da to nije iskreno - rekao je Gagi.

- Dva dana pred kraj, nema potrebe. Ja ne verujem njegovim šupljim pričama. I sada su me napravili budalom. Iskoristili su moja osećanja prema Luni - prekinula je Anabela Gagija.

- Ovaj (Marko) jedva dočekao Slobu za kog nismo ni znali da će da peva na žurki, da bi mi natrljao na nos Zadrugoviziju. Ko si ti da mi određuješ kome ću da se izvinjavam. On mene nikada nije nazvao nepodobnom majkom. Ko si ti da od mene to napraviš? Šta imaš ti od toga, osim tvog BMW-a? - svađala se Anabela sa Markom.

- Što ti smeta moj BMW? Ja imam bogatstvo koje ti nikad nećeš videti. Ja imam čast i poštenje, a ne BMW koji ti pričaš. Izvini se čoveku koji ti je ćerku davio za gušu, a od mene praviš nasilnika. Super! - rekao je Marko.

- Čime se ti ponosiš? Onim što si me bacao na kolena? Ljudi koji glasaju za tebe nisu kanalizacija! Sloba Radanović je bio fer i nikada nijednu ružnu reč nije rekao za mene! Boli te Sloba. Slobi sam se izvinila, njemu nisam. Ne treba mi izvinjenje od Gagija i Marka. Njihova dela su sve pokazala. Imali su šansu 4 meseca. Tužno je što će moja ćerka morati da živi s tim da si to uradio njenoj majci. Ja joj želim da mirno spava, ja joj u kuću neću ući dok je s ovim čovekom - rekla je Anabela.

- Marko, ti si isti takav bio prema Luni - rekao je Milan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.