SVE NAPETIJE U BELOJ KUĆI: Edis Fetić i Mateja Matijević izbačeni iz "Zadruge" (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević je najavila da je napravljen prvi presek glasova za večeras.

Voditelj Ognjen Amidžić ušao je u Belu kuću, kako bi obavestio zadrugare ko večeras napušta velelepno imanje u Šimanovcima i izlazi iz trke za glavnu nagradu. Ognjen je podigao 4 takmičara koji su u trenutku kada je napravljen presek imali najmanje glasova publike, a to su bili Edis Fetić, Nikola Orozović, Milica Kemez i Jelena Pešić.

Ognjen je počeo redom da spušta takmičare, a prva je bila Jelena, pa potom i Milica.

Nakon nekoliko trenutaka, voditelj je obavestio zadrugare da večeras prvi "Zadrugu" napušta Edo. Zadrugari su se pozdravili sa Fetićem i poželeli mu sve najbolje. Fetić se zaputio ka studiju, a ni ne sluti da je tamo Dragana Mitar.

Nakon sat vremena napravljen je i drugi presek glasova za večeras, a voditelj Ognjen se vratio u Belu kuću.

On je seo za crni sto i obavestio takmičare treće sezone najgledanijeg rijalitija ko su 4 zadrugara koji posle drugog preseka imaju najmanje glasova publike.

Amidžić je podigao Mateju Matijevića, Erminu Pašović, Marka Janjuševića Janjuša i Mimu Živković. Ognjen je potom počeo da spušta redom takmičare koji za sada ostaju u "Zadruzi". Prva je bila Ermina, a zatim i Janjuš, a ostali su da stoje Mima i Mateja. Tara Simov bila je vidno nervozna, jer se plašila da će ispasti Matijević.

Ognjen je obavestio zadrugare da Mateja napušta Belu kuću, a Tara je jedva zadržala suze. Mateja se pozdravio sa zadrugarima, a Tara i on su se zagrlili, nakon čega je on ušao u auto i zaputio se ka studiju.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još