NISAM JOŠ UVEK VIDEO DECU, ZILHU NE SMEM DA POZOVEM: Edis Fetić Edo iskreno o porodičnim odnosima nakon izlaska iz rijalitija

Edis Edo Fetić sinoć je odlukom gledalaca napustio rijaliti "Zadruga", neposredno uoči superfinala koje će biti održano sutra uveče.

Nakon gostovanja u studiju, Edo se uputio u svoj rodni Novi Pazar, a novinari portala Pink.rs sa njim su sumirali prve utiske nakon izlaska iz rijalitija.

- Dočekala me porodica moja, naravno, i prijatelji. Dobro sam, super, malo pokušavam da se prilagodim, malo mi je sve čudno sad napolju, ipak sam sedam i po meseci bio tamo unutra - priznaje raspoloženi Edo, koji na pitanje da li je video svoje troje dece, koje je dobio u braku sa Zilhom Karišik, od koje se razvodi, kaže:

- Nisam još, ne smem da zovem, pravo da ti kažem, a ne znam ni koga da zovem. Oni petkom uveče dolaze kući, pa budu tu ceo vikend, nadam se da će večeras doći kod mene, da budemo zajedno.

Decu još uvek nije video, a ni sa Zilhom nema nikakav kontakt.

- Nismo se čuli nikako, iskreno. Pustiću dan, dva da se ovo slegne. Mislim da ni ona ne želi da me čuje i razumem je, ima pravo. Nit' smo se čuli nit išta... Mislio sam da idem na odmor negde posle finala, na dan-dva, ali prvo hoću da budem sa decom, pa polako, nigde ne žurimo - kaže Edo, a na pitanje da li je Dragana Mitar posle svega "na čekanju" i da li je s njom raščistio sve što je imao da kaže je:

- Niko kod mene nije "na čekanju", to pregrubo zvuči. Sinoć smo se videli u studiju, odvezla me je do stana da me preuzmu drugovi. Pozdravili smo se, ja sam otišao dole, čućemo se pa ćemo videti šta i kako, tek treba da pričamo - otkrio je Edo.

Izvor: Pink.rs
Foto: zzilhaaa/Instagram

Pogledajte još