TALENAT JE I OSEĆAJ ZA MERU: Kalina Kovačević o povratku u javni život

Naša poznata glumica Kalina Kovačević se nakon rođenja drugog deteta aktivno vraća na pozornicu i u javni život, najavila je danas u svom gostovanju u emisiji "Kec na jedanaest" na K1 televiziji.

- Nisam od onih koje vole da iskaču iz frižidera. Meni karijera nije najvažnija. Povukla sam se iz javnosti kada sam rodila decu. Nisam bila opterećena ulogama. Talenat je i osećaj za meru - izjavila je.

Pri povratku na scenu osećala je nesigurnost.

- Imala sam veliki pritisak i tremu, ne samo zbog posla nego i kako će me ljudi dočekati. Počela sam samu sebe da osuđujem, a onda sam shvatila da sam ipak normalno živo biće.

Primećuje i da se njen odnos prema ulogama koje igra vremenom menja.

- Kada sam čitala Dostojevskog sa 18, 25 i 35 godina, svaki put sam ga drugačije doživljavala. Životno iskustvo je mnogo važno. Tako je i sa ulogama.

Od početka pandemije živi na relaciji Beograd – Ženeva. Prenela je gledaocima svoje iskustvo iz Švajcarske:

- Ne rade testove. Ako se loše osećate, kažu vam da ostanete kod kuće. Sve je normalno, samo apeluju da se drži distanca.

Za jesen planira dve nove predstave i dve serije. Kako ćemo je u njima gledati zavisi od koronavirusa.

- Predstave se mogu uživo prenositi, ali nije to to. Ipak, od dva zla biram manje. Umetnost nikako ne treba da bude skrajnuta jer je narod bez jezika i kulture oskrnavljen i oštećen.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još