IZ MRAKA DA IZAĐEMO: Lena Kovačević poslala emotivnu poruku iz bolničke postelje

Džez pevačica Lena Kovačević pre tri dana svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram saopštila je da je zaražena koronavirusom, te da je sa upalom pluća primljena u bolnicu.

Dama moćnog glasa večeras se ponovo oglasila iz bolničke postelje i emotivnim rečima dočarala atmosferu u kojoj se leči, te zahvalila svima na brizi i porukama podrške.

Lena je posebnu zahvalnost uputila lekarima i medicinskom osoblju i istakla da se moli za sve obolele i preminule od koronavirusa.

- Hvala vam svima na brizi i divnim porukama. Duboko, duboko sam ganuta ljubavlju koja je pristigla sa svih strana sveta. Hvala Bogu sve je bolje nego što smo mislili po ulasku, do daljnjeg sam ovde gde se osećam dobro, zahvalna do neba na pomoći koja se svima ukazuje sa velikom pažnjom i ljubavlju. Teško je i pričati o žrtvi koju ovi ljudi podnose. Teško je spominjati poneki zvuk koji dođe sa sprata ispod... sa intenzivne nege. Čuvajte se i reagujte brzo - na prve simptome... Koliko sam do sada čula i shvatila ta brza reakcija je kod ovog užasa toliko važna. U molitvi sa svima koji su ostali bez svojih dragih i onima koji vode bitku. Iz mraka da izađemo... uz Božiju pomoć - napisala je Lena.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Andreja Damnjanović

Pogledajte još