ZA NJIH JE IGRA ZAVRŠENA: Milica Kemez, Marko Đedović, Ivana Šopić i Nikola Orozović izbačeni iz "Zadruge" (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević sinoć je obavestila gledaoce da je napravljen prvi presek glasova, a voditelj Ognjen Amidžić ušao je u Belu kuću i obratio se zadrugarima.

Ognjen je podigao četiri takmičara koji su nakon preseka osvojili najmanje glasova publike, a to su bili Nikola Orozović, Gagi Đogani, Tara Simov i Milica Kemez. Voditelj je potom počeo da spušta takmičare redom, a prvi je bio Gagi.

Ognjen je spustio i Taru, a ostali su Milica i Orozović, koje su svi odmah počeli da zadirkuju.

- Vođa i omiljena - govorili su zadrugari.

Ognjen je otkrio da Zadrugu napušta Kemezova, a ona je briznula u plač, dok ju je Bora Santana grlio.

Nakon što je sinoć napravljen drugi presek glasova, Ognjen se vratio u Belu kuću i podigao takmičare koji su u ovom trenutku imali najmanju podršku publike.

U ovom preseku to su bili Marko Đedović, Filip Đukić, Stefan Karić i Mima Živković. Ivana Šopić je smatrala da je Stefan nepravedno podignut, jer se oko njega vrte priče mesecima unazad.

Nakon što je spustio ostale takmičare, Ognjen je objavio da je 18. mesto u "Zadruzi 3" osvojio Đedović. Novinar se pozdravio sa cimerima i uputio ka studiju.

Posle trećeg preseka takmičari koji su imali najmanje glasova bili su Ivana Šopić, Gagi Đogani, Maja Marinković i Stefan Karić. Ova skupina iznenadila je zadrugare.

Ognjen je prvo spustio Gagija, a potom i Maju. Stefan i Ivana ostali su da stoje, na šok svih takmičara. Amidžić je otkrio da "Zadrugu" napušta Ivana.

Ivana se pozdravila sa svojim dečkom i zadrugarima.

- Ne tresi se, smiri se, ne brini se. Volim te - rekao je Stefan.

- I ja tebe - odgovorila je Ivana.

Posle četvrtog preseka glasova sinoć Amidžić je obavestio zadrugare da u datom trenutku najmanju podršku publike imaju Jelena Pešić, Filip Đukić, Nikola Orozović i Marko Janjušević Janjuš.

Voditelj je obavestio takmičare da je 16. mesto osvojio Orozović. On se pozdravio sa takmičarima i krenuo put studija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još