U ULOZI TREŠNJICE: Kija Kockar glumiće u pozorišnoj predstavi

Kristina Kockar rešila je da se ostvari i kao glumica. Naime, Kija je dobila ponudu da igra u predstavi "Ko mi trese trešnjicu" režisera Marka Jovičića. Kristina će igrati lik Trešnjice, dok će joj na sceni društvo praviti glumci Dragan Marinković Maca i Rade Ćosić.

Svoje glumačko umeće Kija će pokazati na predstavi koja će biti održana na Letnjoj pozornici u Paliću, 31. avgusta.

Kristina je objasnila kako je do saradnje došlo.

- Marko, reditelj mi je prišao sa tom idejom, pandemija se u tom trenutku još više raširila pa smo stopirali sve pregovore. Međutim, javili su mi da su zakazili predstavu za 31. avgust na Paliću i eto objave. Nisam još imala probu, biće zanimljivo - rekla je Kija za Telegraf JETSET i nastavila:

- Dobila sam ponudu da glumim i u jednoj seriji ali ništa nije finalizovano. Iskreno, pozorište mi je sad mnogo izazovnije, jer je sve pred publikom. Uzbuđena sam zbog celog projekta i jedva čekam da sarađujem sa Macom, Radetom i Markom. Očekujem publiku na Paliću. I da se na kraju razumemo, moj poziv je i dalje pevanje. Uskoro izbacujem i tri nove pesme. Imam i zakazane nastupe, ali videćemo zbog pandemije kako će funkcionisati sve - zaključila je Kristina.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.