PROPATILA JE ZBOG NEUZVRAĆENE LJUBAVI: Mensur Ajdarpašić otkrio da se kaje zbog uvreda koje je uputio Mini Vrbaški!

Novinar emisije "Premijera - Vikend specijal" Nemanja Vujičić uključio se uživo iz Bele kuće i to sa parom o kom bruji region - Mensurom Ajdarpašićem Minom Vrbaški. Oni su bili jako lepo sređeni, a Nemanji su otkrili kako su proveli noć, šta su pričali sa najmilijima i šta planiraju.

- Teška glava, teška noć, veliki pritisak je bio, ali smo preživeli. Bila je to privremena lokacija, Inđija, sinoć smo se smestili u apartmanu, a za ubuduće ne bih da otkrivam gde i šta. Plasmanom sam zadovoljan, nisam očekivao da ću doći dovde, očekivao sam, u jednom trenutku sam bio u tom nekom vođstvu, nemam problem ni kompleks od toga - rekao je Mensur, pa otkrio šta je pričao sa Mininom mamom, ali i svojom porodicom:

- Generalno, pričali smo o nekim stvarima koje su se dešavale, sasvim normalna komunikacija, kako sam, jesam dobro i to. Gladan, žedan nisam, napet sam zbog nekih stvari koje sam čuo, ali to ću sve rešiti, samo mi malo treba vremena da ohladim glavu, ali borimo se. Generalno se kajem zbog uvreda koje sam izgovorio njoj i svađa sa njom, jer osoba sa kojom si u vezi ne zaslužuje da se na taj način muškarac ophodi. Mene su neke stvari ponele, malo je drugačije to bilo, ja neke stvari nosim sa sobom, ali ovo mi je škola. I ona je dosta propatila zbog neuzvraćene ljubavi, to sam shvatio nakon njenog izlaska, da mi je ona potrebna. Čuo sam se sa mojima, majka mi je dobro, pitali su gde ću, šta ću. Ništa konkretno nisam stigao da porazgovaram. Opustili smo se i uživali, ne razmišljam uopšte o svađama. Mnogo smo stvari rešavali ovde, došlo je do nesporazuma mnogih ovde, pričali šta može, šta ne može, nema više prostora, sve razgovorom možemo da rešimo. Otprilike se vraćamo u Inđiju, ali planiram da idem na jednu lepu lokaciju sa Minom.

Mina je bila veoma kratka, pa istakla da je bitna samo ljubav:

- Zajedno smo, nasmejani smo, blistamo. Čitali ste, ali neke stvari su malo drugačije, malo su nesporazumi tu, sa njegovim bratom imam normalnu komunikaciju, on sa mojom porodicom, niko nikog ne mrzi, bilo je samo potrebno da se sretnemo i porazgovaramo.

Izvor: Pink.rs
Foto: _mina.official__/Instagram

Pogledajte još