LJUBAV KOJU OSEĆAM KADA TE POGLEDAM JE NEMERLJIVA: Anastasija emotivnom objavom čestitala krštenje Željku Ražnatoviću (VIDEO)

Danas, daleko od očiju javnosti, u krugu najmilijih, Bogdana i Veljko Ražnatović krstili su svog sina Željka u Hramu Svetog Save.

Naime, nakon što se Ceca oglasila povodom krštenja svog unuka na socijalnoj mreži Instagram, isto je učinila i ponosna tetka malenog Željka, Anastasija Ražnatović preko svog naloga.

Veljkova sestra objavila je zajedničku fotografiju i kratak video snimak sa bratancem kog je držala u naručju, te je u opisu objave uputila nekoliko emotivnih rečenica uz emotikone srca.

Ćerka folk dive je napisala:

- Srce moje najdraže. Dušo moje duše. Srećno nam tvoje krštenje. Bog zna koliko sam te zavolela čim sam saznala da nam dolaziš na svet, a još više kad sam te prvi put ugledala. Ovaj dan je za mene veliki dan, jedan koji ću pamtiti čitav život. Nemam svoju decu, ali veruj mi da te osećam i gledam baš kao da sam te rodila. Ljubav koju osećam kada te pogledam u te tvoje nevine pametne okice je nemerljiva. Znam da ću se ponositi tobom i da ćeš biti momčina kakve nema! Volim te najlepše moje više od života!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još