Kraj sage o Nati i Dači?!

Pevačica je sinoć na svojoj fan stranici na Facebooku, na kojoj ima više od 15.000 članova, ostavila otvoreno pismo u kojem je napisala da prolazi kroz najtužnije dane u životu. Da li to znači da je kraj njene veze sa Danilom Ikodinovićem ili ne - videćemo uskoro.

"Obraćam se ovim putem svim ljudima koji me vole i podržavaju... Ne verujte u izmišljotine. Sa druge strane, upravo prolazim kroz najtužnije dane u svom životu. Doživljavam svoj najveći životni poraz i neuspreh. Budite uz mene, trebate mi! Volim vas!!!", napisala je najpre Nataša Bekvalac na svojoj stranici na Facebooku.

Nakon toga je nastavila veoma potresno sledećim rečima:

"Nikada nije onako kako izgleda... Neću vam više pisati, potpuno sam slomljena. Niti ga volim, niti ga mrzim, sad ga samo vidim pravim očima. Dišem za svoju ćerkicu, za svoju porodicu, a vi ste deo nje!!!"

Ne bismo nagađali na šta, tj. na koga je Nataša mislila kada je rekla da ga "niti voli, niti mrzi", ali možemo pretpostaviti da se nakon niza turbulencija ta rečenica može odnositi na njenog supruga Danila Ikodinovića.

Kako to već biva na estradi, saznaće se sve uskoro...

N.D.

Pogledajte još