Andrej Pejić Gotjeova muza

Glavna zvezda revije Žan-Pola Gotjea na Nedelji mode u Parizu bio je srpski androgeni model Andrej Pejić (19).

Gotje je bio toliko odluševljen Andrejem da ga je na kraju izljubio na pisti. S obzirom na to da je tema revije Džejms Bond, svetski mediji prenose da je Andrejevo drugo pojavljivanje na pisti u zlatnoj haljini ovom momku androgenog izgleda donelo epitet prave Bond devojke.

Stajling su upotpunili raskopčan dugački prsluk od krzna, zlatne rukavice i svetlucave čarape, kao i pištolj od čistog zlata u ruci, a sve to bilo je propraćeno temom iz filma “Goldfinger”.

- Džejms Bond je ikona muževnosti u toj meri da je postao vrsta seksualnog objekta, baš kao i Bond devojke koje zavodi - izjavio je Gotje posle revije.

Andrej je pažnju na sebe skrenuo pre dve godine, kada je postao sinonim za androgene modele. Prošle godine je boravio u Srbiji, gde je bio u poseti svojoj baki, pa je novinarima otkrio da se često i pretvara da je žensko, kako ne bi morao previše da objašnjava. Čak je i izlazio na neke beogradske splavove, a niko nije otkrio „prevaru”. Jedna od njegovih najboljih prijateljica je supermodel Karolina Kurkova, s kojom je nedavno snimio veoma uspešnu kampanju i editorijal koji se nalazi u najvećim svetskim šoping centrima. 

Pogledajte još