BEZ DLAKE NA JEZIKU: Mateja Matijević otkrio u kakvom je odnosu sa Tarom Simov i opleo po bivšim cimerima!

Mateja Matijević stekao je veliku popularnost učešćem u trećoj sezoni "Zadruge" i stekao dosta fanova, koji su ga danas pomno pratili na društvenoj mreži Instagram, gde je u lajvu pričao o svom učešću u najgledanijem rijalitiju. Očekivano, morao je da kaže u kakvom je odnosu sa Tarom Simov, ali je pomenuo i druge bivše cimere.

- O njima kao paru, naravno da te stvari ne podržavam, mislim da su svesni kakvo su sranje napravili i šta su sebi dozvolili. Ja to pripisujem tome da su se zaljubili. Mislim, Maja je odlepila, to smo svi videli i iz te ljubavi su napravili grešku - rekao je Mateja o Maji i Janjušu i dodaje o Luni i Marku:

- Što se tiče Miljkovića, imali smo tu svađu na početku, ja sam malo ljubomorisao kad god uđe neki novi dečko, ali na kraju smo imali odličnu komunikaciju. Meni su Luna i Marko kao par slatki, pojedinačno sam sa njima imao dobar odnos. Imaju te ispade kao što smo mnogi imali, kad gledam klipove kako smo se ponašali svi, ne mogu da verujem.

- Čujem se sa Tarom, u kontaktu smo. Mislim da je ljudski da sve što je loše bilo ostavimo po strani - kaže on i dodaje:

- Pa znate već, družim se sa mojom ekipom III/2. To su prijatelji za ceo život, nisam imao predstavu kad sam ulazio tamo da ću takve ljude upoznati. 

- Anabela i ja smo imali najbolji mogući odnos, ponela se majčinski prema meni, uvek je bila tu za Taru i mene. Svi su oni imali greške, sve te tvoje stvari, ali ja ljude cenim kroz odnos sa mnom, ako mene poštuju, poštujem i ja njih - rekao je Matijević.

Izvor: Pink.rs
Foto: matijevicmateja/Instagram

Pogledajte još