ANABELA ATIJAS OPLELA PO NAĐI ĐOGANI: Sama je birala prljavi način da brani svoju porodicu!

O sukobu koji se navodno odvio u bekstejdžu na finalu rijalitija "Zadruga 3" između Anabele Atijas i porodice Đogani nadugo i naširoko se polemiše, a pevačica se u poslednjem intervjuu osvrnula na Nađu Đogani, sestru njenog bivšeg supruga Gagija.

- Ne želim ništa da kažem ružno o Nađi jer je ona tetka mojim ćerkama. Sama je birala da na prljav način brani svoju porodicu. I ja sam nečije dete, pa se niko iz moje porodice nije oglasio da vređa Gagija - izjavila je Anabela dodajući:

- Moja porodica se vodi time da nemaju prava da pljuju po tuđoj deci. Postoje ljudi koji znaju šta je dostojanstvo, a Nađa Đogani nije jedna od njih!

- Ne samo da sam doživela da budem nazivana lošom majkom koja svojoj deci ne misli dobro, nego su Luna i Gagi ćutali dok me je Marko (prim.aut. Miljković) udarao tamo gde me najviše boli - rekla je Atijasova i dodala:

- Moje padanje na kolena i jecaji su pokazatelj moje nemoći da se izborim s velikim bolom. Nikada me nije bolela istina već neistina, a najveća laž na svetu je da sam loša majka!

- Radila sam sve za svoju decu. Luna i Gagi su to podržali i prećutali svaku kritiku upućenu meni. Tom istom Gagiju sam bila majka, a kamoli svojoj deci. Ipak, oprostila sam Luni jer ne bih mogla da živim s tim da joj stvaram teret i osećaj da nema mamu pored sebe - istakla je zadrugarka koja je završila na četvrtom mestu ovog TV formata i rekla:

- Imam potrebu da se izolujem i želju da porodici nadoknadim svu pozitivnu energiju koju sam im odnela. Andrej nas je spajao sve vreme i želeo da porodica bude na okupu. Krivo mi je što je izostala zahvalnost onih kojima je najviše pomogao. Umorila sam se od osećaja da moram da vodim borbe, isplakala sam sve suze ovog sveta i više ne želim da hranim zlo oko sebe.

Izvor: Alo.rs/PulsOnline
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još
2 komentara
  1. Nadja začepi says

    Anabela draga, precrtaj te ljude više iz svog života za vjeke vjekova ! Gledaj sebe i svoju porodicu i ne dozvoli da te iko više koristi , naročito ne tvoja punoletna ćerka. Jasno si videla: jedno priča , drugo radi ! Oslobodi se Nadjinog i Djoletovog ” sina” Gagija a tu kalašturu “mamu’ poganog jezika tuži čim predje granicu. A već ju je prešla!

  2. Maja says

    Kao klinka koja je rasla uz muziku doticne imala sam utisak da je jedno divno i blago biće…nakon prve zadruge sam shvatila da je ova žena jedno veliko zlo a svojom ucescem u ovoj trecoj zadruzi je to samo potvrdila…kako izgled zna da prevari…nije ni cudo što su joj cerke onako promiskuitetne…nisu deca za svakoga.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.