ASTROLOZI OTKRIVAJU: Kakvi su horoskopski znaci u seksu?

Verovali ili ne u horoskop, uvek je zabavno pročitati kakve su karakteristike "zvezde" dodelile našem znaku.

Pogledajte kakav je vaš znak kada su u pitanju ljubav i seks.

Ovan

Ovaj vatreni znak poznat je po svojoj direktnosti. Ovan se neće plašiti da vam pokaže i svoje "najprljavije" maštarije. Jedini problem s Ovnovima je to što vole brzo da pređu na stvar, pa se nećete previše usrećiti ako volite da uživate u dugoj predigri. Kad je reč o preuzimanju vođstva, na Ovna uvek možete da računate. Ipak, najčešće se sve odigra prebrzo.

Bik

Za razliku od Ovna, Bik voli da uživa u seksu. Romantični uvod u okviru večere ili vina uz sveće savršen je način zagrevanja. Nakon što ste zagrejani, pripremite se na dugu predigru, jer on želi da udovolji. Ako ste romantični, Bik je stvoren za vas.

Blizanci

Blizanci će upotrebiti svu svoju inteligenciju i domišljatost da vas izvuče iz odeće. Čak i kad im to uspe, nastaviće da vam laskaju. S njima je seks preko telefona savršen, jer, osim što uživaju u dugim razgovorima, imaju i bujnu maštu.

Rak

Rakovi su veoma emotivni, pa uglavnom ne pristaju na seks ako nemaju jaka osećanja prema drugoj osobi. Seks za njih mora da bude lep, poetičan i topao. Ako je nežnost ono što najviše cenite u seksu, Rak je najbolji izbor za vas.

Lav

Strastvena i avanturistička priroda Lava ne može da se obuzda. On će uvek da nalazi nove načine da vas zadovolji i da vi zadovoljite njega, ali će stalno težiti tome da ostane dominantan. Seks s Lavom nećete moći da zaboravite, ali nemojte da se razočarate kad shvatite da je njemu vaše zadovoljstvo uvek na drugom mestu u odnosu na njegovo.

Devica

Stidljiva i oprezna Devica iznenađujuće je slobodna i razuzdana u krevetu. Rezerviranost i prizemnost ne odnose se na njihovu požudu. Kad Devica jednom stekne poverenje u vas, nećete imati ni trenutka mira (barem kad je reč o seksu).

Vaga

Vaga je umetnik kad se radi o seksu. Ona želi da bude u savršenoj harmoniji sa svojim partnerom, da svaki detalj u okruženju bude na mestu i da atmosfera bude savršena. Vage vole lepo donje rublje, masaže eteričnim uljima i laganu muziku, a na one koji se s njima nađu u krevetu, deluju potpuno opijajuće.

Škorpija

Vatrena i razuzdana Škorpija ima najjači libido u celom horoskopu. Njihov seksualni magnetizam teško je ignorisati. U krevetu se pokazuju kao savršeni ljubavnici koji vole da zadovolje i sebe i svog partnera. Ipak, seks je neretko i jedina stvar koja im od vas treba, pa se nakon seksa, kad se Škorpija ohladi, možete osećati iskorišćeno.

Strelac

Strelac je majstor zavođenja i uživa u lovu na nove "žrtve". On stalno usavršava svoju veštinu zavođenja i usredsređuje se na objekt svojih želja tek kad ga potpuno razoruža. Tad na scenu stupa njegova spretnost u seksu. Ako volite intenzivnu predigru, Strelac je idealan izbor za vas.

Jarac

Jarac možda deluje suzdržano, ali je u krevetu, kad do njega dođe, neočekivano strastven ljubavnik. Njemu je za prvi korak potrebno puno, strpljiv je do granice drskosti, ali kad jednom dospete do kreveta, Jarac će ispustiti svu energiju i dati sve od sebe da vas zadovolji. Strpljenje će, kod Jarca, biti nagrađeno.

Vodolija

Ako volite da eksperimentišete u seksu, s Vodolijom ćete se savršeno uklopiti. Vodolija voli da smišlja nove načine na koje može da zadovolji i sebe i partnera i u tome nepogrešivo uspeva. S Vodolijom vam u krevetu nikad neće biti dosadno.

Ribe

Slično kao i Rakovi, i Ribe će više ceniti emocionalnu stranu seksa. Strast, ljubav, pažnja, strpljenje – sve je to važno Ribama. Ipak, u krevetu ćete vi morati da obavite većinu posla. Ribe tokom seksa vole da budu pasivne, kao i da uživaju u pažnji koju će joj partner posvetiti.

Izvor: Super žena/Index.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još