Za utorak, 25. januar 2011. godine

BEOGRAD, 25. januara 2011. (Beta) - Beogradski dnevni listovi su na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje posvetili terorističkom napadu na moskovskom aerodromu Domodedovo, zasedanju Parlamentarne skupštine (PS) Saveta Evrope (SE) i domaćim društvenim i političkim temama.

DANAS - "Srpska delegacija brani rezoluciju", naslov je teksta posvećenog zasedanju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope na kojem se raspravlja o izveštaju Dika Martija o trgovini ljudskim organima na Kosovu. O štrajku u srednjim i osnovnim školama list piše pod naslovom "Potpuna obustava rada od petka".

POLITIKA - Pod naslovom "Teroristički napad u Moskvi - poginulo 35 osoba" list piše o napadu na aerodromu Domodedovo, a pod naslovom "Srpska bruka u Strazburu" list izveštava o propustu delegacije Srbije u PS SE da među svoje članove primi i žene.

PRES S - O terorističkom napadu na aerodromu Domodedovo list piše pod naslovom "Bombaš ubio na desetine ljudi, povređen Kragujevčanin", a u tekstu naslovljenom "Haradinaj kao Mengele" Pres piše o izveštaju Unmika o trgovini organima iz 2003. godine.

jlv/dar

Pogledajte još