MAMA TEODORE DŽEHVEROVIĆ UPOZNALA POTENCIJALNOG ZETA: Pristojan je, ali videćemo šta će biti

Teodora Džehverović priznala je vezu sa zgodnim košarkašem Ninom Čelebićem, a povodom toga svoje mišljenje iznela je njena majka Gordana Džehverović.

Danima se spekulisalo da li je lepa Teodora sa zgodnim Ninom nakon što su ih odale fotografije na društvenim mrežama sa istih mesta, a priznanje je usledilo tek juče i više nema potrebe da budu misteriozni.

Mama Goca je već upoznala potencijalnog zeta i, kako kaže, svojoj ćerki neće stajati na put.

- Dala sam joj odrešene ruke po tom pitanju. Ona ima prava da upravlja svojim životom kako misli da treba i verujem u nju. Jeste da je posle dugo vremena sa ovim dečkom, ali podržavam svaku njenu odluku. Upoznala sam ga, ona ništa ne krije od nas. Dečko je sasvim okej i pristojan, a šta će biti u budućnosti to ćemo da vidimo. Nema to veze da li poznata ličnost ili nije, bitno je da su se našli. Da odgovraju jedno drugom po karakteru, to je najbitnije -rekla je Goca.

Naravno, budući da je ovo Teodorin novi dečko posle duže pauze, tačnije posle veze sa Anđelom Rankovićem, nameće se pitanje šta "mama Džehva" misli - koji je bolji i lepši za njenu ćerku.

Ne volim da upoređujem. Opekla sam se kada je bila "Zadruga", pa se ne bih upuštala u neko dublje komentarisanje, naljutiće se Teodora - rekla je mama Džehva.

Nema veze da li je lepši. Lepota ne mora da bude presudna za ljubav. Kod mene je to tako, a mislim da i ona tako smatra. Bitan je karakter, bitno je ponašanje i da su srodne duše, to je nešto najbitnije - zaključila je.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: teodoradžehverovic/Instagram

Pogledajte još