NIKADA ME NIJEDAN DEČKO NIJE OSTAVIO: Edita Aradinović iskreno progovorila o emotivnom životu

Energična i svoja, Edita Aradinović krčila je put na javnoj sceni Srbije korak po korak i postala jedna od omiljenih pevačica mlađe generacije.

Pokušavala je da odabirom pesama, ali i kvalitetom pevanja pokaže raskošni talenat, a mnoge devojke se prepoznaju u njenim numerama. Izvajano telo, širok osmeh i pozitivan duh osvojili su srca publike, a na nju nijedan muškarac nije ostao imun. Priznaje da je često bila ta koja je raskidala veze, ali da joj manipulacije ne idu od ruke. Zato ide srcem i mozgom i da je to dobitna kombinacija kada se zaljubi. Nedavno je objavila pesmu "Slobodno me rani", a otkrila je šta joj pišu povodom novog singla:

- Pišu mi na konto pesme "Slobodno me rani" da im se sviđa, ali i verzije koju sam objavila na TikToku koja glasi "Slobodno me hrani", pa se onda šalimo na taj račun.

Koliko su tebe momci ranili, a koliko si puta u životu poručivala kao i u pesmi: "Slobodno me rani, to sam i zaslužila"?

- Nikada me nijedan dečko nije ostavio. Ali, sigurno sam ranila dosta muškaraca, nekada kada sam bila mlađa sa namerom, u poslednje vreme bez ikakve loše namere. Prosto, raziđu vam se putevi. Ali desi se, kao i u pesmi što sam ispričala, da sam ja nekog ranila, pa da se on posle vratio.

Neko si ko zrači pozitivnom energijom, nasmejana. Sigurno ti se, kao i svima, dese teški momenti u životu. Da li se tada zatvoriš i odboluješ ili ipak pokazuješ pred svima emocije koje osetiš?

- Zavisi kako kada. Ja sam po prirodi ekstrovertna, nemam problem da pokažem emocije do nekog momenta. A onda kada mi ta klapna padne, kada sve u mojoj glavi bude crno, onda se definitivno osamim i napunim baterije nekoliko dana i onda sam kao nova.

Kako se oslobađaš viška adrenalina?

- Najčešće treningom, a onda i pevanjem.

Da li si tipično žensko koje veruje u bajke ili čvrsto stojiš na zemlji?

- Pa, i jedno i drugo. Više živim u svom svetu koji nije realan. Nisam neko ko baš čvrsto stoji na zemlji. Ne mogu baš s time da se pohvalim.

Da li si nekada rekla sebi što ideš srcem, daj malo manipuliši, svi to danas rade?

- Rekla sam sebi sto puta što ideš srcem, kada god sam manipulisala, nešto se izjalovilo, nije bilo onako kako sam planirala. A kada sam uključila racio i srce, onda bi bilo dobro.

Kada si nervozna, tada vičeš ili izbrojiš do deset?

- Malo ređe brojim do deset. Ali se trudim da izbrojim do deset u poslednje vreme.

Da li za sebe smatraš da si među najzgodnijima na estradi?

- Ne. Ne smatram to za sebe niti sam sebe nekada stavila u tu poziciju da o tome razmišljam da sam ja kao neka ribetina.

Da li se plašiš korone?

- Iskreno, da. Ne krećem se mnogo. Kada je bio karantin, bila sam baš zatvorena. Kada se činilo da je sve prošlo, onda sam nekoliko puta izašla i na tome se završilo. Sada ne želim da dolazim u situaciju da se zarazim.

Izvor: Blic.rs
Foto: editaaradinovic/Instagram

Pogledajte još