KATARINA GRUJIĆ PROZVALA ESTRADU: Svi su kao gala, a ovamo sve na lizing!

Iako, kao mnoge njene kolege, trenutno ne nastupa zbog pandemije korona virusa, Katarina Kaća Grujić ne brine.

Period iza sebe iskoristila je za odmor i mada se plaši bolesti, uopšte je ne brine ekonomska kriza izazvana koronom. Štaviše, trenutno snima pesme za novi album.

- Trudim se da se maksimalno odmorim i da za to vreme biram pesme za novi CD, razmišljam pozitivno i gledam da se posvetim sebi. Nije lako, znam, mnogi su u krizi, ne smao estradni umetnici nego i mnoga druga zanimanja. Hvala Bogu, uvek sam bila racionalna, pa sam se obezbedila za ovakve dane, a tu je i moja porodica, koja je uvek bila uz mene - velika podrška u svemu. Trebalo je mnogi sa estrade da razmišljaju o tome i ostave novac za crne dane, ali većini je bitnije da se predstavljaju kako žive gala život. A ovamo, sve na lizing - priča ona.

Pored toga što se svi prave da žive luksuznije nego što to stvarno jeste, mnogi na estradi su, kaže pevačica, pravi licemeri.

- Za ovih devet godina karijere doživela sam mnoga miniranja, saplitanja, podmetačine, zabadanja noža u leđa, ali uvek sam se uzidazala i nastavljala dalje, snažnija i jača. Kompleksi su čudo i nije džabe ona čuvena: "Kad se opanak opapuči". Ja se, na primer, nikad ne bih stidela da sam došla sa sela, a mnogi se trude da izbrišu iz svoje biografije mesto rođenja i odrastanja. Žao mi je. Sve na kraju dođe na svoje, a publika uvek prepozna iskrenost - kaže ona.

Iskreno odgovara i na pitanje da li ima dečka:

- Postoji simpatija koja je na dobrom putu da osvoji moje srce. Znate da u poslednje vreme retko govorim o privatnom životu, poučena iskustvom. Uvek mi se obilo o glavu.

Izvor: Mondo.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još