U VEZI ŽELIM DA BUDEM SA MOMKOM, A NE SA NJEGOVIM PRIJATELJIMA: Ivana Šopić progovorila o raskidu sa Stefanom Karićem (VIDEO)

U emsiji "Narod pita" učesnica "Zadruge 3" Ivana Šopić progovorila je o svojoj ljubavnoj vezi sa Stefanom Karićem i odnosu sa njegovim ocem Osmanom.

Na pitanje voditelja u kakvim su međusobnim odnosima, atraktivna zadrugarka dala je neočekivan odgovor.

- Ne želim da ti odgovorim na to pitanje, jer ne znam ni sama. Ne znam da li smo zajedno, imamo neke nesuglasice koje ne znam da li ćemo rešiti. Ja ako sam u vezi želim da budem sa mojim momkom. Ne sa Instagramom, prijateljima, komentarima... On je lojalan prijatelj, neće meni reći ko me ne voli. "Meni treba jak muškarac", kao što bi rekla jedna bivša zadrugarka. On jeste jak muškarac, i ne mogu da slušam komentare kako ja nisam dostojna njega ili on mene. Čim si malo inteligentniji tamo te nazovu manipulatorom. Spoljni svet je nešto drugačije, došli su do njega neki komentari koji nisu stigli dok smo bili tamo. Ne znam na čemu smo. Sa njegovim ocem sam bila u dobrim odnosima, dok sam bila gost njihove kuće, do pre dva dana. Osman i ja nisamo imali problem, na superfinalu smo zajedno dočekali Stefana. Tad me podržavao, sad me ne podržava. Sve je bilo bajkovito, da bi se sad opet nešto promenilo. Svi mi imamo mrlje, to su neke gradske mrlje. Osman se plaši da ja manipulišem njegovog sina, i da ne može da dođe do izražaja od mene. On je prema meni bio ljubazan i gostoprimljiv, dok sam bila tamo sve je bilo okej. Ja sam se za Stefana borila i nisam menjala svoj stav - rekla je Šopićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScren

Pogledajte još