SAD NOSIŠ BURMU, A OBRAZ TI JE ĐON: Maja Marinković pokazala prepisku sa Janjušem u noći kad je reagovala policija (VIDEO)

U emisiji "Zadruga - Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Maju Marinković, Ivanu Šopić i Marka Janjuševića Janjuša.

Janjušević je prokomentarisao i ekskluzivni papapraco sa suprugom Enom i ćerkom Krunom.

- Mene je supruga pitala da nas poveze, jer smo trebali da se nađemo tamo, pa smo trebali da se nađemo u gradu. Ja sam posle toga došao, šetali smo zajedno, ja sam kupovao za sebe, ona je za sebe, i da smo zajedno kupovali, to nije ništa strašno. To je jedna normalna žena, jer shvata sve, koliko god da sam pogrešio prema njoj, ona je toliko pametna. Kruna je najsrećnija kada nas vidi zajedno. Tu je to tako uslikano i što nismo proveli vreme zajedno - tvrdio je Janjuš.

- Ja imam poruke da je to laž, da sa njom nema ništa. Ja imam poruke te da pokažem javno! Sad je vratio burmu, jer se setio, a u rijalitiju kad je pravio greške, nije se setio. On je meni rekao da je sa suprugom išao isključivo zbog Krune, a da voli mene. Tu noć se video sa mnom. Ja sam ga okrenula i pitala sam ga šta je to, jer sam dobila snimak sa portala Pink.rs. On je meni rekao da to nema veze sa vezom.

Maja je potom pokazala poruke, koje su potvrdile njenu stranu priče, a Janjušević je i dalje tvrdio da to nije istina. Podsetimo, u noći kada su se Maja i Janjuš videli, reagovala je policija, kako je zadrugarka ispričala, zbog njihovog sukoba koji se desio.

- Ja sam ga puštala, kada je završio sve svoje laži, ja sam rekla da neću da imam ništa više sa njim i da ću pozvati njegovu suprugu i ja sam je okrenula, jer je on meni rekao da ona njega ne zanima. Ja sam htela da otvorim ženi oči! Ona se žena začudila, pusti me da kažem, ona može da potvrdi - ispričala je Maja.

- Ona je čula da ti sve lažeš! - ubacio se Janjuš.

- On je pričao drugu priču, ja sam rekla da je on trenutno sa mnom, pošto Janjuš mene laže, ja nisam dozvolila da i nju laže. Ja sam ga uslikala na kvarnjaka, pošto gospodin laže, objasnila sam ženi o čemu se radi i to je to. Žena mi je rekla odakle mi njen broj i nema potrebe da je zovem, nije me vređala, saslušala je i to je to. Tebe treba da bude sramota, ti imaš ženu i ti si je prevario. Sad nosiš burmu, ali tvoj obraz je đon! Njegov život je poročan, on je moja životna greška. On mi je dao Enin broj i rekao: "Čik pozovi ako smeš" - tvrdila je Marinkovićeva.

- Ja sam joj rekao da bih popričao sa njom ako želi da bude normalna, ona je odmah pozvala novinare. I ona me je pitala za jedan broj da li mi je poznat, ja joj nisam dao Enin broj. Ja sam rekao da mi nije poznat broj i onda je ona uzela i pozvala. Ja sam pozvao taksi, krećem ka ulici, devojka hvata telefon iz ruke moj, trči po ulici, dere se: "Upomoć, upomoć! Ubiće me!". Ja sam se vratio u kafić i rekao dečku da pozove policiju, kad sam se okrenuo, tu su bili policajci. Mi smo bili napolju kad je policija došla. Ja sam ih molio da stanu, ja sam rekao da mi je telefon ukrala, otišli su do nje, uzima joj telefon i donosi mi. Ja sam popričao sa gospodinom, ja sam ispričao sve šta je bilo. U tom trenutku ulazi u wc, ja sam lupao na vratima. Ja imam snimak, gledaoci će videti kako se devojka baca - dodao je Janjušević, tvrdeći svoju stranu priče.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScren

Pogledajte još