PONOVO PAKUJE KOFERE: Nataša Bekvalac napušta rodni grad i seli se u Beograd

Nataša Bekvalac ponovo pakuje kofere, ali ovoga puta - i ponovo napušta Novi Sad. Navodno, zbog poslovnih planova koje kuje, ali i pojedinih privatnih, definitivno se vraća u prestonicu. Ćerke je rešila da upiše u internacionalne škole, što kao mogućnost, ne postoji u Novom Sadu.

- Konačnoj odluci dodatno je doprinela činjenica da njena starija ćerka Hana sledeće godine treba da krene u srednju školu, a budući da planira da upiše privatnu, internacionalnu, koje nema u Novom Sadu, Beograd je bio logično rešenje - tvrdi za domaće medije dobro obavešteni izvor.

- Nataša planira da od septembra upiše i Katju u francusku školicu, tačnije vrtić, jer želi da njena najmlađa ćerka nauči francuski jezik. Upravo iz tog razloga ona ima dodatni elan da se vrati u Beograd - dodao je dobro obavešteni izvor.

Podsećanja radi, Nata se već jednom selila u srpsku prestonicu kada se udala, ali nakon što se razvela, sa ćerkama se vratila u porodični dom u Novom Sadu. Nakon skoro dve godine, ponovo je rešena da život nastavi u sprskoj prestonici. Ovoga puta, navodno - definitivno.

Izvor: Alo.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.