NE MOŽE DA PODNESE RAZDVOJENOST OD DECE: Tanja Savić doživela nervni slom?!

Pevačica Tanja Savić je nedavno navodno imala nervni slom jer više nije mogla da podnese razdvojenost od dece koja su u Australiji sa ocem, a ona zbog trenutne situacije u celom svetu ne može da ode da ih vidi.

- Tanjin mlađi sin Đorđe nedavno je proslavio rođendan, a ona nije tog dana bila sa njim što joj je jako teško palo. Danima je pred njegov rođendan bila depresivna, a taj dan je ceo preplakala, niko nije mogao da je smiri. Ovo je prvi put od kada se rodio da Tanja nije sa njim kada slavi rođendan - rekao je izvor.

- Toliko je bila potresena da nije htela ništa da jede, jedva smo je naterali da uzme malo vode! A uveče kada joj je Dušan poslao sliku kako dečak duva svećice, doživela je nervni slom. Bukvalno je pomodrela u jednom momentu. Brat i snajka koji su bili sa njom odmah su seli u automobil i odvezli je kod lekara. Dali su joj injekciju za smirenje i vratila se kući, tek posle je zaspala. Jezivo je gledati je koliko pati. Njoj su deca sve na svetu i zato je neopisivo tužna. Pogotovo sada kada oni više i ne pitaju kada će ona doći. Svako veče leže sa suzama i budi se uplakana. Greota - izjavila je za gorepomenuti medij Tanjina komšinica.

- To je prvi rođendan na kom nismo bili svi zajedno. Bilo da se radi o mom rođendanu ili njihovom, uvek smo gledali da taj dan provedemo skupa. Čak i kada mi je baš tim danima padalo da radim, uvek sam se trudila i nalazila načine da otkažem ili pomerim nastupe - izjavila je pevačica.

Izvor: Star.rs/PulsOnline
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još