PREZNOJAVALA SAM SE NOĆIMA: Marina Visković progovorila o svojoj borbi sa koronom!

Poznata pevačica Marina Visković je gostovala u emisiji "Premijera - Vikend specijal", pa je otkrila o svom iskustvu sa korona virusom, da je mislila da "neće nju".

- Teško mi je pala situacija sa koronom, te prve informacije, ono u Italiji, spremila sam bila i novi projekat... Bilo mi je teško da gledam te informacije. Ja sam se tada osamila, čitala knjige, gledala serije. Kao javna ličnost koja je imala koronu trudila sam se da ne širim paniku. Pričala sam i sa svojim psihologom. Ja i studiram to, možda ću konačno završiti. Sada ne mogu da nastupam, učim da dam sve ispite. Ovo nije prva kriza koja je pogodila čovečanstvo, ali ceo svet je stao. Šta mene buni, ne mogu da kažem da sam depresivna, ali osećam promene raspoloženja. I kada sam imala koronu ja sam se osamila, bio je veliki pritisak, 200 ljudi dnevno me je zvalo - istakla je Marina, pa nastavila:

- Imam jak imunitet, mislila sam da nema šanse da mi se to desi. Znala sam da imam kada sam osetila malaksalost, temperaturu, groznicu... Preznojavala sam se noćima. Otišla sam da se testiram, čekala rezultate. Pila vitamine, sve je prošlo - otkrila je pevačica.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: marina_viskovic_official/Instagram

Pogledajte još