DIGLI RUKE OD MUZIČKE KARIJERE: Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić zarađuju od reklamiranja!

Iako su, tokom boravka na imanju u Šimanovcima, najavljivali muzičke karijere po okončanju rijalitija "Zadruga 3", Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić su odustali od ove zamisli.

Očigledno je da su njih dvoje, narodski rečeno, sabrali dva i dva, i shvatili da su za upuštanje u muzičke vode potrebna pozamašna novčana sredstva, budući da kvalitetne pesme i spotovi koštaju po nekoliko hiljada evra, a da uspeh nije zagarantovan.

Podsetimo, ukoliko se izuzmu pevači, poput Teodore Džehverović i Slobe Radanovića, koji su i bili učesnici rijalitija ne bi li stekli popularnost i na taj način "pogurali" karijeru, jedino je Kiji Kockar pošlo za rukom da, kao neafirmisana pevačica, zaista zaradi od muzike. Sa druge strane, pokušaji većine drugih nekadašnjih učesnika spomenutog rijalitija pokazao se kao fijasko, te su se vratili nazad na imanje u Šimanovcima kako bi zaradili novac za neke naredne biznise. Sa druge strane, zbog pandemije korona virusa, čak ni ostvareni pevači ne mogu da ostvare profit trenutno budući da nemaju nastupe.

Upravo zbog toga, Mina i Mensur su rešili da počnu da zarađuju od zvaničnih Instagram naloga na kojima ih prati zavidan broj ljudi. U momentu pisanja ovog teksta, Vrbašku prati preko 150.000 ljudi, dok kod Ajdarpašića ta brojka iznosi blizu 65.000.

- Mensur i ja radimo reklamiranje i kompenzacije. Za sve informacije, obratite se njemu ili meni - poručila je rijaliti zvezda nedavno, a kako je poznato da se cene ovakvih objava na profilima koji imaju preko 100.000 pratilaca kreću od 500 evra, pa naviše, par bi mogao sasvim lepo da živi od ovog biznisa.

Izvor: Alo.rs/PulsOnline
Foto: _mina.official__/Instagram

Pogledajte još