BIVŠA ZADRUGARKA U DRUGOM STANJU?! Pomirili se Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola (VIDEO)

Bivša učesnica skoro svih domaćih rijalitija, Miljana Kulić, uključila se u emisiju "Zadruga - narod pita" kako bi prokomentarisala aktuelne goste i dešavanja.

Dok je razgovarala, otkrila je da se pomirila sa Lazarom Čolićem Zolom i da možda očekuju prinovu.

U studiju su svi bili iznenađeni, jer Miljani ovo ne bi bio prvi put da je u drugom stanju sa Čolićem, a pamtimo i skandalozne svađe ovog para van rijalitija.

- Pomirili smo se Zola i ja, ako dođem u prestonicu, ja ću da se maskiram, jer ja imam 102, 5 kilograma. Neću još da otkrivam da li sam u drugom stanju, tako da je moguće da će biti još jedna prinova - rekla je Miljana.

Izvor: Mondo.rs
Foto: miljanicakulic/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Bella says

    Cim se ovca stidi tim se koza ponosi. Za Miljanu nista nije cudo sto je trudna. Rijaliti je bogom dan za nju. Jer sigurno decu nebih nikad ni imala. Ko bih napolju da je imalo normalan imao ista sa njom. Vazno je da zna da ogovara nekog drugog. Ona je psihopata i sve svoje nedostatke pripisuje drugom, jer zeli biti kao te osobe koje ona tako zdusno ogovara. Njen mozak i intelekt nije razvijen na tom nivou i nikad nece biti i zato ona ne moze podneti da su svi bolji od nje. Nju je samo dragi Bog podario sa velikom jezicinom i to je njen jedini adut.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.