LEPI MIĆA URLAO NA POBEDNICU "ZADRUGE 3": Iva Grgurić grcala u suzama zbog afere sa Šarićem (VIDEO)

Pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić, Filip Đukić i Lepi Mića bili su jučerašnji gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita".

Podsetimo, Iva je tokom boravka u "Zadruzi 3" ispričala je svoju životnu priču sa mnogo starijim Marijanom Šarićem, te je iznela tvrdnje da je od njega doživela na kraju neugodne situacije, pa sve do toga da je preživela čak i nasilje.

Svašta se piše, priča se da sam bila na jahti i da je bilo seksualno opštenje. Ja sam ispričala istinu i imala sam hrabrosti da ispričam sve i kako sam ja doživela i proživela, traumatično. Ja sam ispričala površinski, gde su isplivali neki dokazi šta sam vozila i to je upakovano kao da je meni bilo divno i krasno.

- Ali ti si Iva rekla da te je majka podržala? - podsetio je voditelj Milan.

- Jesam, ali ja ne znam zašto da pominjem opet - rekla je Iva.

- Zato što pričamo o Zadruzi, tamo si to govorila! Ti si svesno išla da praviš haos, zato sada opravdaj to! Vi ste sve govorile da nema šanse da se zaljubite, sve! Zato sada moraš da odgovaraš ljudima. Šta je tebe Zola sad uvredio? - urlao je Lepi Mića.

- Ne kažem da je on mene uvredio, ti si me vređao - uzvratila je Grgurićeva.

- Ti si mene povredila rečenicom da ti se može! Zapamti, neće ti biti dobro, to je emotivno poniženje! Ti si podla, pokvarena i zla! To si ti! Sram te bilo! - nastavio je da urla Mića.

- Mene moja majka voli i oprašta mi sve što sam rekla i da me razume što sam sve to rekla i ona je rekla da je bio mnogo pritiska na njen račun, ali da je uspela sve da prebrodi - dodala je Iva kroz suze.

- Ma ti sada plačeš na silu! Ti treba da odgovaraš narodu! Više mi je do ovde da ovakvi pobeđuju! - odbrusio je Mića.

- Ja se sećam svage što sam govorila, mene moja mama razume i voli me i znam da trenutno gleda ovo i da me podržava u svemu što radim i da jednostavno, to je tako trebalo da se desi, da bih bila jača osoba. To je moj moto, sve se dešava sa razlogom - dodala je Iva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još