MILAN STANKOVIĆ OTKRIO: Vratio bih se u "Grand" za milion evra!

Nakon duže pauze Milan Stanković vratio se u žižu javnosti duetom "Pablo", koji je uradio sa Jala Bratom i Bubom Korelijem.

Pevač koji na domaću scenu uvek donese nešto sveže, poznat je i po tome da "nema dlake na jeziku" i da uvek otvoreno kaže šta misli. Tako je bilo i u poslednjem intervjuu koji je dao .

- Sve što radim dolazi iz inspiracije i dubljih nivoa mog bića i drago mi je kad ljudi prepoznaju tu inovativnost i kreativnost. Imponuje mi kad me doživljavaju kao nekog ko je ispred svog vremena, iako je to teži put. Ali to sam ja -kaže Milan.

Smatra da je oduvek bio žrtva predrasuda.

- Nebrojeno puta sam bio žrtva predrasuda primitivnih koji nikako da shvate da ja zaista godinama donosim nešto novo na naše prostore. Najlakše je okretati glavu pred činjenicama i brojkama, ali tu sam ja da podsetim.

A kad smo kod brojki, priznao je i za koliko para bi ponovo sarađivao sa Grandom.

- Milion evra je dovoljno za takav transfer. A i fer na ovu krizu - kaže skromno.

Otkriva da je u dobrim odnosima sa jednim od čelnika Granda, Sašom Popovićem, koji je nedavno za njega rekao da je on jedan vanserijski pevač i da je rođen za svetsku scenu.

- Pa dobro, mislim da nije rekao ništa novo i netačno. Naravno, pozdravio bih se sa njim da ga sretnem negde, nemam problem da se pozdravim ni sa kim.

Pa ni sa Radom Manojlović, njegovom bivšom devojkom, koja za Milana i ima samo reči hvale, a koja je otkrila i to da se njen bivši i sadašnji dečko, Haris Berković, druže.

- Ništa u vezi sa mnom nije obično. Izlazim iz okvira razmišljanja i nemam predrasude. Pogotovo zato što Radu cenim kao osobu, razumemo se i vrlo dobro poznajemo. Nije ni čudno nakon pet godina veze i zajedničkog života koji smo imali.

Izvor: Kurir.rs/Mondo
Foto: milanstankovic/Instagram

Pogledajte još