HVALA TI ŠTO SI SE BORIO ZA MENE: Jelena Dokić dugogodišnjem pratneru čestitala godišnjicu veze

Naša nekadašnja teniserka Jelena Dokić, koja je svojevremeno bila 4. na svetu, prošla je pravi pakao tokom svoje karijere i ranog perioda života, jer je trpela šikaniranje i fizičko zlostavljanje od strane svog oca Damira Dokića.

Kakav je teror preživljavala, opisala je u svojoj autobiografiji, gde je do detalja pisala kako je otac maltretirao, a naročito kako je reagovao kada je saznao da je u vezi sa Hrvatom Tinom Bikićem.

Upravo je na današnji dan Jelena započela vezu sa njim, koja traje već 17 godina, a kako kaže u emotivnoj objavi posvećenoj njemu, u kojoj je istakla da ju je on izbavio mraka i iz beznađa kada je želela da završi i stavi tačku, aludirajući na suicidalne misli koje su joj prolazile kroz glavu, o kojima je takođe pričala.

Na današnji dan,17 godina zajedno! Ni sa kim drugim ne bih bila u životu. Reči nisu dovoljne da objasne koliko te volim i šta mi značiš. Ti si divna, najbrižnija osoba sa velikim srcem. Hvala ti za sve što si uradio za mene i za nas, i hvala ti što si uvek bio tu, bez obzira na sve.

- Ti si osoba pun ljubavi, najpozitivnija si osoba koju sam upoznala. Izvukao si me iz mraka, kada sam mislila da nema izlaza i kada sam želela sve da završim i stavim tačku. Hvala ti što si se borio za mene i što si mi uvek čuvao leđa i verovao u mene i u nas. Hvala ti što se uz tebe osećam bezbedno i zdravo. Toliko sam srećna što si pored mene i ne znam šta bih radila bez tebe. Volim te više nego što možeš da zamisliš - napisala je Jelena Dokić.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: dokic_jelena/Instagram

Pogledajte još