ZNAM DA SI GLUPA, GLAVA TI JE PRAZNA: Mirko Gavrić prekinuo prijateljstvo sa Lunom Đogani (FOTO)

Muzički producent Mirko Gavrić odlučio je da prekine svaki kontakt sa Lunom Đogani te joj se obratio otvorenim pismom.

- Nekada bih ovo pismo počeo rečenicom: "Lunka, razmaženo moje dete malo..."Danas ti se obraćam samo imenom jer si sve drugo izgubila. Luna, dokazao sam više puta ko sam i šta u tvom životu i pre i tokom rijalitija u kom si već treću godinu za redom pokazivala samo najgore ljudske osobine - započeo je najbolji prijatelj Lunine majke Anabele Atijas.

- Meni moj zarađeni novac jako znači jer je isključivo od njega i svog rada živim. Slikanje ne naplaćujem. Poštujem svakog ko mi piše, priđe i zatraži fotografiju sa mnom. Lep je osećaj kada ti niko ne izgovori nijednu ružnu reč, ali ti to ne znaš, nažalost - nastavio je Gavrić.

- Branio sam te i trpeo uvrede i pretnje kako ću brzo završiti na groblju, ali se nisam plašio jer sam hrabar čovek koji ima stav. Uspela si da pljuneš i poniziš majku javno, ženu koja ti je podarila život koji danas imaš. Drago mi je što si se upisala u onu moju listu prijatelja kojima sam dao sve, a dobio nož u leđa. I ti ćeš, kao oni, jednog dana držati moju sliku na zidu. Jer jedan je jedini Mirko Gavrić, tvoj bivši prijatelj, ne neprijatelj, ja ne umem da mrzim, ali i to ti je nepoznanica - zaključio je bibši učesnik "Zadruge".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mirko Gavrić (@miracoofficial) дана

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: miracoofficial/Instagram

Pogledajte još