KIJA KOCKAR OTVORILA DUŠU: I dalje mislim da je Sloba jako loš čovek!

Kristina Kija Kockar javnosti je postala poznata kada je ju je njen tadašnji muž, pevač Slobodan Radanović, javno prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga".

Nakon završetka spornog rijalitija, Kija i Sloba su stavili tačku na svoj brak i razveli se. Ono što su mnogi mislil jeste da je prevara bila razlog za razvod, međutim Kristina kaže da nije.

Nakon tri godine, Kija je priznala da Slobina javna prevara nije bila razlog njihovog razvoda, već neka sasvim druga stvar koja ju je mnogo više zabolela.

- Ja sam na tu prevaru zaboravila... Stvari zbog kojih sam se ja razvela su njegovi postupci u toku svega toga i nakon izlaska. Zbog postupaka prema meni - ispričala je Kija u "Glamur-specijalu".

Kako je sa setom u glasu i suzama u očima priznala, Kiju je najviše zabolelo to što Radanović nije verovao u njihovu ljubav.

- Jako me je bolelo i nisam mogla da verujem da mi je govorio da mi nije verovao da ga volim. Pričao je u tom smislu da ja njega ne volim. Ja sam se pitala da li ja to nisam pokazivala ili je to samo izgovor... ? Mislim da je to samo izgovor, ne mogu da verujem da je on mislio da ja njega ne volim. Bolela me je ta izdaja - otkrila je Kockareva.

Kija tvrdi da njen bivši kao čovek za nju više ne postoji, te da čvrsto stoji iza svog mišljenja da je Sloba loš čovek.

- Bolelo me je što je moja porodica to morala da gleda. Na stranu sve to, ja sam to prebolela. On mene kao čovek ne zanima. I dalje mislim da je on jako loš čovek - ispričala je ona.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još