MARIJA KILIBARDA PROGOVORILA O NOVOJ LJUBAVI: Branislav mi je doneo spokoj u najizazovnijem periodu života!

Mariji Kilibardi su proteklih šest meseci trajno obeležili život. Ne samo zbog pandemije korona virusa koja nam je svima promenila životne tokove već i zbog ljubavi koja joj se desila u turbulentnim vremenima.

Harizmatična i energična voditeljka je početkom godine uplovila u vezu sa Branislavom, sinom političara i novinara Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović.

Poznato je da Marija ne voli da priča o svojom privatnom životu, ali ovoga puta napravila je mali presedan, te je za jedan magazin otkrila kako su se ona i Branislav i zavoleli.

- Meni je Branislav uneo takav mir i spokoj, ali i sigurnost i ljubav, verovatno u najluđem i najizazovnijem periodu mog života. Doduše, svačiji život je bio turbulentan zbog aktuelne situacije. U takvom trenutku desio mi se neko ko mi je doneo spokoj, a to je neprocenljivo - ispričala je Marija.

Voditeljka priznaje da ih je spojila zajednička ljubav prema Partizanu, odnosno zajednički prijatelji koji takođe na neki način imaju veze sa crno belima.

- Spojili su nas zajednički prijatelji, veliki partizanovci. Konkretno, Miloš - direktor fudbalskog kluba, inače Banetov prijatelj, jedna od mojih najboljih drugarica, glumica i navijačica kluba Maja Mandžuka, kao i trener kluba Savo Milošević. Sve je bilo obojeno crno-belim bojama - dodala je uz osmeh Kilibarda.

Izvor: Stil.rs/Story
Foto: kilimara/Instagram

Pogledajte još