PRETERALA SA ALKOHOLOM: Ana Nikolić završila na infuziji?!

Ana Nikolić nedavno je završila na infuziji, ali ne zbog bolesti ili iscrpljenosti, već zbog prekomerne količine alkohola. Nije tajna da ona voli da popije i da često ume da pretera s tim, ali u poslednje vreme čini sa kao da joj stvari izmiču kontroli kada je u pitanju njen najveći porok.

Od momenta kada su Ani otkazani nastupi i nigde ne može da otputuje, dane provodi u svom stanu na Voždovcu u društvu čašice i žestokih pića.

Prema rečima izvora bliskog pevačici, ona je nekoliko dana uzastopno konzumirala alkohol, zbog čega je njen organizam pretrpeo veliki stres, pa joj je u jednom momentu pozlilo. Počela je da gubi svest i da otežano govori, jedva je uspela da pozove prijatelja koji je dojurio posle petnaestak minuta kod nje. Zatekao ju je na kauču u dnevnom boravku, ležala je i ponavljala da se ne oseća dobro.

Kako sagovornik kaže, Nikolićeva je potom od druga tražila da je odvede kod lekara na jednu privatnu kliniku, gde inače redovno odlazi na kontrole. Bukvalno ju je izneo iz stana i smestio na zadnje sedište, a kada su došli u bolnicu, Ani su odmah priključili infuziju. Posle dvadesetak minuta i dalje se nije osećala dobro, pa je dežurni lekar predložio da je odvedu na ispiranje želuca, ali je Nikolićeva to odbila. Nakon toga priključili su joj još jednu dozu infuzije.

Tek nakon sat vremena pridigla se i mogla je samostalno da sedi, ali je i dalje pričala nepovezano. Po savetu doktora, kako se saznaje, Ani je strogo zabranjeno da konzumira alkoholna pića u narednih mesec dana, dok se njen organizam u potpunosti ne oporavi. Od tada je prošlo manje od nedelju dana i zasad Ana odoleva iskušenju da ne posegne za čašicom. Sada vreme uglavnom provodi sa ćerkom, koja je u prethodnom periodu dosta boravila kod oca Stefana Đurića Raste, što smo mogli da vidimo i po fotografijama koje je on objavljivao na društvenim mrežama.

Izvor: Kurir.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još