IMAM OSEĆAJ KAO DA SAM VEĆ U BRAKU: Anastasija Ražnatović otkrila detalje ljubavne veze sa dečkom Đorđem Kuljićem

Dvadesetdvogodišnja Anastasija Ražnatović kaže da se oseća kao da je već u braku sa devet godina starijim Đorđem Kuljićem. Pevačica je već četiri godine u vezi sa Novosađaninom, od kog se ne odvaja, pa više vremena provodi u Novom Sadu nego u Beogradu.

- Sumnjam da se brak razlikuje od zajedničkog života bez potpisanog papira! Zapravo, nadam se da se uopšte ne razlikuje - rekla je za "Hello!" Cecina ćerka, i istakla da je uz svog momka sazrela, s obzirom na to da se sa njim zabavlja od svoje 18. godine:

- Đorđe je stariji i iskusniji, a ja sam, htela ili ne, u hodu pored njega mnogo naučila i, u neku ruku, sazrela. Ne postoji ništa lepše nego kada u jednom trenutku shvatite da uz nekog rastete, da vas konstantno motiviše da budete najbolja verzija sebe, a da istovremeno budete svoji i prihvaćeni.

Osim što je srećna u ljubavi, Anastasija je zadovoljna i karijerom. Svaka pesma koju je snimila postala je hit i jedna je od retkih javnih ličnosti u Srbiji koja može da se pohvali sa milion pratilaca na društvenim mrežama! Pevačica priznaje da čita komentare ispod svojih snimaka i da briše one vulgarne.

- Odlično podnosim kritiku, ali ne i nekulturu. Ako je neko ušao na Jutjub da bi čuo pesmu, pa mu se nije dopala, to će napisati i više je neće puštati. Međutim, kada vas neko vređa, čak kune, jasno vam je da to nije zbog pesme. Njega je dovela namera da vas povredi i unizi - rekla je Ražnatovićeva.

Izvor: Informer.rs/Hello!
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još