IVA JE DOBAR ČOVEK: Sloba Radanović prokomentarisao pobednicu "Zadruge 3" i otkrio da li ulazi u novu sezonu popularnog rijalitija

Pevač Sloba Radanović prokomentarisao je pobednicu "Zadruge 3" Ivu Grgurić, ali i otkrio da li ima planove za ulazak u četvrtu sezonu popularnog rijalitija.

Radio emisija "Amnezija", bivšeg zadrugara Bore Santane, emitovala se sinoć na Pink radiju, a u emisiju se uključio Sloba. Boru je zanimalo da li će pevač ući u "Zadrugu 4", ali i šta misli o Ivi i drugim učesnicima treće sezone.

- Ne planiram stvarno, mislim da sam previše toga ostavio u rijalitiju. Ti si mi Boro, bio jedan od dražih ljudi. Bilo je dobrih ljudi, ne treba suditi nikome, tamo je druga dimenzija. Ne treba nikom ništa zamerati. Ti, Fića, Janjuš ste me mnogo puta nasmejali. Bilo je dosta lepih devojaka, Iva je dobar čovek, bila je loša po sebe, ali prema ostalima je bila dobra - rekao je Sloba.

On je zatim prokomentarisao aferu oženjenog košarkaša Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković, budući da se i sam našao u istoj situaciji, kada je u "Zadruzi 1" prevario suprugu Kiju Kockar sa Lunom Đogani.

- Nezahvalno je to komentarisati, ni ja nisam voleo da mi neko sudi. Ja sam to radio sebi, i on je to uradio sebi - rekao je Radanović.

Izvor: Blic.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.