NIKADA NE ODUSTAJTE: Saša Kapor završio fakultet i postao inženjer saobraćaja (FOTO)

Tridesetčetvorogodišnji Saša Kapor poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram iznenadio je svoje pratioce.

Naime, pevač koji je popularnost stekao tokom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" pohvalio se da je iskoristio pauzu u nastupima tokom pandemije koronavirusa i uspešno priveo kraju studije na jednom privatnom fakultetu.

Uz fotografije sa odbrane završnog rada Saša se zahvalio supruzi Nikolini Kovač na podršci i poručio fanovima da nikada ne odustanu od svojih ciljeva.

- Još jedna životna etapa je uspešno zasvršena, iako jako retko govorim o mom privatnom životu, konkretno o mom detinjstvu koje nije bilo tipično kao za većinu mojih vršnjaka, jer sam se selio, menjao škole, menjao države, gradove, na kraju ipak nisam odustao od zatvaranja jednog jako važnog životnog ciklusa, a to je obrazovanje koje je za sve mlade ljude pored kućnog vaspitanja jedna od najznačajnijih znamenitosti koje čovek nosi sa sobom. Upisao sam mašinski fakultet u Beogradu, gde sam bio dobar student i uspešno upisao treću godinu studija, 2008. godine se prijavljujem na takmičenje Zvezde Granda i tako ljubav prema muzici me je odvela daleko od fakulteta. Sve vreme moje karijere u podsvesti sam želeo da mi se pored ljubavi za muzikom ostvari i druga ljubav a to je ljubav prema vazduhoplovstvu, tako da sam školovanje nastavio na Fakultetu za civilno vazduhoplovstvo. Naravno, obaveze prema porodici i čestim putovanjima stvarali su mi poteškoće za potpunu posvećenost fakultetskim obavezama. Međutim, pandemiju koronavirusa, koja je zadesila ceo svet, sam pozitivno iskoristio kako bi uspeo da ispunim svoj san. Uspeo sam da položim preostale ispite i da uradim završni rad i od prekjuče ušao u svet akademskih građana kao diplomirani inženjer saobraćaja. Ovim putem želeo bih da se zahvalim prvenstveno svome ocu na bezrezervnoj podršci i što je uvek verovao u mene i podržavao u svim životnim izborima, kao i mojoj supruzi Nikolini... Ne odustajte od svojih ciljeva, jer zaista nikada nije kasno da ostvarite iste - napisao je Saša.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: sasa_kapor_official/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Branislava says

    Bravo. Cestitam

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.