NISAM ZASLUŽILA OVOLIKI HEJT: Ivana Krunić žestoko oplela po bivšim cimerima

Pevačica Ivana Krunić nakon izlaska iz "Zadruga 3" suočila se sa negativnim komentarima koji su stigli na račun njenog ponašanja tokom turbulentne ljubavne veze sa Banetom Čolakom u popularnom rijalitiju.

Bivša zadrugarka odlučila je da se obrati javnosti putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, tvrdeći da ne razume zbog čega ima toliko kritika za nju, dok su njene cimerke, koje je nazvala prostitutkama, pošteđene.

- Ajde sad mi recite iskreno, da li ste realni?! Posle dužeg vremena sam ušla na Jutjub klipove u kojima sam učesnik i ne mogu da se načudim nekim vašim zaključcima! Da li je moguće da pored mnogih učesnika rijalitija, koji su pokazali najgore moguće ljudske osobine i odluke, a za koje nalazite opravdanje, kao što je zlo, prostitucija, kriminal, narkomanija, fizičko nasilje, izdaja, vi meni nalazite manu zato što sam često menjala raspoloženje zbog faktora koji su me okruživali?! Da li sam ja osoba koja je zaslužila ovoliki hejt zbog toga što nisam odabrala muškarca koji je po vašem ukusu? Volela bih da od svih vas koji sudite o nama poslušam iskrene životne priče, jer sam svesna da ste svi pravili životne greške. Ali, da li ste zbog toga zaslužili da budete vređani? Niste, naravno! Ljudi ste! Svi se borimo za svoju sreću. To je suština naših života, jer svako od nas ih ima samo jedan na dar - napisala je Ivana.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ivanakrunic/Instagram

Pogledajte još