Lola deli brojeve telefona na novčanici od 500 dinara

Fudbaler Partizana Lola Smiljanić nedavno je bio u u poznatom beogradskom klubu "Magacin", gde mu je za oko zapala jedna vrlo lepa i atraktivna devojka koja ga je kulirala celo veče.

Pošto se Loli nije dopalo njeno ignorisanje, smislio je originalan način da se približi devojci koju je rešio da osvoji to veče, piše "Svet".

"Ona je bila sa drugaricama, a on u susednom separeu sa nekim povećim društvom. Poslao je turu pića njenoj ekipi, a ona mu je zahvalila podizanjem čaše u vazduh i osmehom. Pošto mu to nije bilo dovoljno, ponovio je ceo postupak. I tako cele noći, tačnije dok nije rešio da ode iz kluba" - rekao je izvor koji se to veče zatekao u klubu i dodao:

"Pošto ju je cele noći gledao i slao joj pića, a nije bilo prilike za prisniji kontakt, Lola je u jednom momentu izvadio novčanicu od 500 evra i pred svima nama na njoj napisao broj svog mobilnog telefona. Prišao je separeu u kome je sedela ta devojka, stavio joj novčanicu u ruku, poljubio je u obraz i napustio klub. Nije se okrenuo da vidi šta je uradila sa parama koje joj je dao. Iako smo svi bili iznenađeni njegovim potezom, ona očigledno nije. Mislim, bar nije odavala takav utisak. Nasmejala se na sav glas i pare stavila u torbicu" - dodaje izvor, koji kaže da je mlada dama vrlo brzo napustila beogradski klub.

Pogledajte još