KUPIO SI MIR, PLATIO SI ŽENI I TAŠTI 40.000 EVRA: Marko Đedović žestoko napao Marka Janjuševića Janjuša (VIDEO)

Gosti u emisiji "Narod pita" bili su bivši učesnici "Zadruge 3", Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš i Marko Đedović.

U emisiji je prikazan prilog Janjuševe i Đedovićeve svađe. Ubrzo nakon toga, njih dvojica su se sukobili.

- Kritiku mogu da prihvatim kada mi je neko normalnim tonom kaže, a Đedović radi stvari koje ja nikad ne bih mogao. On je drukara, samo gleda koga da ukanali. Ne možeš da mu se poveriš u životu, on je rođen takav. Sa dosta njih je bio dobar, pa nije više. On je rođen za to, čeka situaciju koja će biti dobra za ponižavanje. Ja takav nikad neću biti. Ti se baviš drugim životima, užas. Ti se svojim ponašenjem hvališ. Nikad neću biti komentator. I tebe je neko povredio, pričaju da si se bacao sa mosta. Ne bih te j*bao. Meni je drago što nisam komentator - rekao je Janjuš.

- Sa svim ljudima sa kojima sam bio dobar i dalje sam. Ja nikad ne bi radio sve te stvari. On kaže da mene bude sramota što ga komentarišem, a to što je on radio nije sramota. I ti se baviš ljudima. I ja se sprdam, ja se šalim. Povredio si one za koje si rekao da najviše voliš. Ja ne bih mogao da se j*bem. Je l' gore da obmanjuješ Maju, da varaš ženu ili to što ja radim? Je l' tako i taštu, kad ti možeš moju učiteljicu, mogu i ja da pominjem tvoju taštu. Ti menjaš teze kao i neki koji su pobedili. Ti si sve dogovarao sa ženom, platio si mir, 40.000 evra ženi i tašti. Maja kaže da nisi j*bač, 2 minuta i to je to - rekao je Đedović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još