KONAČNO OTKRIVENO: Zašto muškarci obožavaju ženski orgazam

Muškarci su najsrećniji u krevetu kada i njihova partnerka pokazuje da uživa u tim trenucima.

Misija uspešno izvršena

Muškarci vole da se takmiče i imaju osećaj da su dobro obavili zadatak – na poslu, u fudbalskoj igri sa prijateljima, a pogotovo u krevetu. S obzirom na to da seks ne garantuje vrhunac za ženu, vaš orgazam je objektivni dokaz koji potvrđuje da je vešt u krevetu.

Voajersko zadovoljstvo

Ženski orgazam propraćen je grčenjem mišića, izvijanjem leđa, grickanjem usana i crvenilom različitih delova tela. Sve su to prizori koji ga uzbuđuju i dodatno mu povećavaju seksualno zadovoljstvo. Drugim rečima: vaš orgazam hrani njegov orgazam.

Stenjanje ga uzbuđuje

Vaši uzdasi su poput jednostavnog sistema za navođenje koji ga usmerava gde treba da ljubi i dodiruje, a koja područja treba da izbegava. Uzdah zadovoljstva prilikom vrhunca ubrzaće i njegov put prema orgazmu. Neće mu smetati ni činjenica da komšije prisluškuju.

Orgazam vas zbližava i usrećuje

Nakon vrhunca, mozak se topi u oksitocinu – materiji koja poboljašava raspoloženje, čini nas srećnima i emotivno povezanima. On takođe zna da se seksualno zadovoljstvo krije u razmeni, pa je sretan samo onda kada ste i vi zadovoljeni.

Vi imate supermoći

Retke su žene koje mogu postići višestruki orgazam, ali ipak reč je o sposobnosti koja je rezervisana samo za nežniji pol. Da, zbog toga su ljubomorni, ali i oduševljeni vašim telesnim mogućnostima. Vaše telo je tajna koju žele detaljno da istraže i dopustite im to!

Izvor: Ljepotaizdravlje.ba
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još