PLAKALA SAM OD STRAHA: Milica Todorović progovorila o preležanoj koroni

Milica Todorović preležala je korona virus i posle tri nedelje samoizolacije dobila negativan test.

Dvadeset i jedan dan bila je u izolaciji sa koleginicom Slavicom Ćukteraš, koja je takođe bila pozitivna na koronu, a na samom početku nije imala nikakve simptome.

Njeno iskustvo bilo je traumatično, a podelila ga je sa svima uključivši se u emisiju "Premijera vikend - specijal", gde je otkrila da se užasno uplašila.

- Bilo je čupavo. Uopšte nije za zanemariti i moram da priznam da sam se loše sećala. Jedno 20-ak dana me je to drmalo. Kad vidim sad ljude da ne nose maske, baš se iznerviram - izjavila je Milica na samom početku razgovora.

- Ni ja nisam verovala da sam pozitivna, čak i kad sam dobila test da sam pozitivna. Pa sam se i ja onako malo opustila, što je bila moja greška. E, onda, kad me je uhvatila temperatura, pa malaksalost, pa drhvatica, pa te sve boli... I kad ideš u jednu bolnicu, pa drugu, onda se uplašiš - rekla je.

Najveći strah je definitivno dok čekaš rezultate. Najviše se uplašiš kad vidiš prizore u bolnici, šta se sve dešava, kako ljudi dolaze, šta im saopštavaju... U jednom trenutku sam čak počela da plačem koliko sam se uplašila. I dalje nosim masku, držim distancu i apelujem na sve ljude da to rade - poručila je Milica.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još