ILDA ŠAULIĆ ISKRENO NAKON GUBITKA BEBE: Najteže mi je bilo da saopštim Emi da neće dobiti brata ili sestru

Juče su svi domaći mediji preneli tužnu vest da je pevačica Ilda Šaulić nažalost izgubila bebu.

Početkom jula, pevačica je objavila da sa suprugom Bojanom Vučkovićem očekuje prinovu, a istovremeno je bila pozitivna na Covid 19.

Nažalost, ona je pre nekoliko dana izgubila bebu, što je bio najteži udarac za nju nakon gubitka oca Šabana Šaulića.

- Kad se u obzir uzme sve kroz šta sam prošla, dobro sam. Naravno i dalje osećam neke posledice intervencije, ali sve će to proći. Mnogo je važnije da sam uprkos svemu uspela da sačuvam unutrašnji mir, da sam se pomirila sa situacijom, u čemu su mi neizmerno pomogli i porodica i prijatelji koji su za mene tu u dobru i u zlu - kaže Ilda i dodaje:

- Zasad, sva moja snaga je preusmerena na oporavak, jer postoje ljudi kojima sam potrebna, pre svega moja ćerka Ema. Upravo zbog nje moram biti snažna čak i u najtežim trenucima.

Pevačica je priznala da joj je najteže bilo da saopšti svojoj ćerki Emi da ipak neće dobiti brata ili sestru.

- Na svu sreću, imam pametno i za svoje godine zapanjujuće zrelo dete. Svakome ko se javi na telefon je govorila kako će da dobije batu ili seku. Ovo je prihvatila kao neminovnost. Ona je inače takva. Kada je tata poginuo, govorili smo joj kako je on na putu, pokušavajući da je na taj način poštedimo. Nismo znali kako da joj saopštimo istinu, a da ona to razume i prihvati. I onda je jednom prilikom, kada smo joj dali taj odgovor rekla: "Moj deda nije na putu, on je sa anđelima". Bili smo šokirani, ali smo shvatili da od nje ne treba kriti previše stvari - rekla je Šaulićeva.

Izvor: Gloria/Pink.rs
Foto: ildasaulic/Instagram

Pogledajte još