NA LEČENJE JOJ ODLAZI MNOGO NOVCA: Marina Tucaković bori se sa teškom bolešću i finansijskim problemima

 

Iako potpisuje tekstove pesama koje se slušaju godinama Marina Tucaković ipak ne zarađuje dovoljno. Njoj poslednjih godina najveći deo novca odlazi na lečenje, s ozbirom na to da se dugo bori sa opakom bolešću. Marina je sada otkrila koliko je lečenje zapravo skupo i kako se ona i njen suprug bore sa finansijskim poteškoćama.

- Fond pokriva nešto, a veći deo se radi po privatnim klinikama, jer je Institut, nažalost, preopterećen, pa ko zna kada bih došla na red. Plus, tu su dodatne terapije, sve to košta, jezivo je skupo, bar za moj džep. Prijatelji su mi se javili i pomogli mi kad sam se razbolela. Sad stvarno ne bi imalo smisla da tražim pomoć od bilo koga jer su i oni u nezavidnoj situaciji. Ja nikada ništa nisam tražila, meni su sami pomagali koliko su mislili da treba i hvala im na tome - rekla je ona i dodala:

- I ja sad neuporedivo manje zarađujem, jedina dobra stvar je što makar stiže novac od autorskih prava. Nisu to sad neke frapantne cifre, ali kako je pre bilo, sad je dobro, hvala Bogu. Ne znam kolika su tuđa primanja, ali Futina i moja su pristojna. Uspevamo nekako uz borbu da pokrijemo moje lečenje - zaključila je Marina.

Izvor: Svet/Pink.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.