TUŽIO ME JE, JER VREĐAM NJEGOV UGLED I ČAST: Dragana Mitar oglasila se nakon suđenja sa suprugom Sinišom Dragutinovićem

Nekadašnja modelsica i učesnica druge i treće sezone "Zadruge" Dragana Mitar u procesu je razvoda od supruga Siniše Dragutinovića, a danas je održano još jedno u nizu ročišta, međutim ne ovim povodom.

Dragana Mitar se u Palati pravde pojavila nasmejana i raspoložena, a ona i Siniša danas su se na sudu sreli zbog drugih tužbi koje su podneli jedno protiv drugog.

- Završila sam, sad malo da odmorim, da danem dušom. Ništa to nije konačno, ali imali smo taj proces da pokušamo neko primirje. Odloženo je to za sledeći dan. A ovo drugo što smo imali je bilo samo saslušanje, obe stranke. Na tim drugim ročištima će sve biti rešeno, zakazana su ročišta za oktobar. Imam dan za danom ročišta. Ovo nije bio razvod, ovo su neke druge stvari. Razvod će biti 31. avgusta, tad će biti nasilje u porodici i neke druge stvari. Kakav razvod, to još nije, kasni, jer su neke predmete premeštali, to pomalo kasni. Danas nije bio razvod, nego predmet onog njegovog nasilnog upada u stan i predmet njegove tužbe jer je on mene tužio jer ga ja spominjem u emisijama, vređam njegov ugled i čast - objasnila je Dragana.

Ona je otkrila i kako je prošao susret sa Sinišom, sa kojim je ranije imala mnogo problema.

- Pojavio se i on danas, došao je... Mi ne razgovaramo, pravo da ti kažem, ja sam bila ravna linija, kao sa nekim strancem da stojim, iskreno. Uopšte nismo komunicirali - navela je bivša zadrugarka, koja sa Dragutinovićem ima sina Jovana.

Izvor: Pink.rs/Blic.rs
Foto: dragana_mitar/Instagram

Pogledajte još