MUŠKARCI, OBRATITE PAŽNJU: Pet grešaka u seksu žene ne opraštaju

Muškarci misle da znaju sve o seksu i to od malih nogu, da budemo iskreni, pogotovo otkad su pornići postali tako lako dostupni. Naravno, većina njih ne može biti dalje od istine s takvom tvdnjom, pogotovo ako pitate žene.

Po ženskom mišljenju, ovo je pet najvećih grešaka koje muškarci prave u seksu:

Ignorisanje - Želje u seksu treba jasno i glasno reći, bez ikakvih barijera ili aluzija, jer jedino tako seks može biti stvarno dobar. Pa ako vam draga uporno nešto govori, poslušajte je već jednom!

Kopiranje pornića - Dakle, da ponovimo još jednom - pornići nisu stvaran život i seks koji tamo vidite u principu nema prevelike veze sa stvarnošću, osim ako nemate seks sa zvezdom filmova za odrasle. U ostalim slučajevima zaboravite sve što ste videli.

Lenjost - Jedan od smrtnih grehova u seksu, saglasne su sve žene, jeste kad muškarac samo leži i očekuje da žena uradi sav posao sama. Ipak, ni žene tu nisu amnestirane od odgovornosti...

Nedostatak mašte - OK, imate šemu koja radi, shvatamo, no ona ipak ima rok trajanja, jer ne možete ni svaki dan da jedete omiljenu čokoladu, pre ili kasnije će vam dosaditi - pa će tako i vaše šeme njoj...

(Pre)kratka predigra - Predigra je ženama možda i važnija od samog seksa, dok je kod muškaraca obrnuto. No, ipak su oni ti koji moraju da se prilagode i promene pristup, ženama je bez predigre seks gotovo pa nemoguć.

Izvor: Metro-portal.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još